Tijdens de Puur Restaurant Week kun je bij Hotel Restaurant Wad Oars in Anjum genieten van een Puur Menu met zoveel mogelijk biologisch, Fairtrade en duurzame vis. In de supermarkt kun je al kiezen uit een breed assortiment aan eerlijke producten die beter zijn voor mens, dier en milieu. Nu kunt u ook van 14 t/m 20 november bij restaurant Wad Oars‘Puur Genieten’ van de beste gerechten die op eerlijke wijze bereid zijn.
Duurzame ingrediënten winnen in de horeca aan populariteit. ‘Een gerecht met een goed verhaal smaakt beter. Niet alleen omdat het beter voelt, maar ook omdat de herkomst van ingrediënten bepalend is voor de kwaliteit’, aldus Ramon Beuk ambassadeur van de Puur Restaurant Week. Deze week wordt georganiseerd door Puur! uit eten: de duurzame culinaire gids, Stichting Max Havelaar: het keurmerk voor Fairtrade en MSC: de organisatie voor duurzame visserij.
Kijk op: www.puurrestaurantweek.nl voor een restaurant in de buurt. Elke chefkok stelt een eigen Puur Menu samen. Wilt u ook ‘Puur Genieten’ tijdens de Puur Restaurant Week? Reserveer dan op: www.wadoars.nl via het contactformulier, per mail: info@wadoars.nl of telefonisch: 0519-320800 bij Chef Peter of Maître Klaas de Vries en vraag naar het Puur Menu!
Kijk voor alle deelnemende restaurants op: www.puurrestaurantweek.nl
Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.