Overname Dekker Struik installatietechniek door Koninklijke Damstra Installatiegroep · Foto('s): RTV NOF (archieffoto)
  RTV NOF (archieffoto)

Overname Dekker Struik installatietechniek door Koninklijke Damstra Installatiegroep

vrijdag 11 oktober 2024

DOKKUM – Koninklijke Damstra Installatiegroep breidt haar activiteiten uit met de overname van Dekker Struik Installatietechniek. Deze overname versterkt de positie van de groep in de installatiebranche in de regio’s Groningen en Drenthe.

De Koninklijke Damstra Installatiegroep bestaat uit Koninklijke Damstra Installatietechniek Driesum, Damstra Duurzaam Driesum, Damstra Service & Onderhoud in Leeuwarden en Groningen, Faber & Wijnberg Installatietechniek Ameland, Sikma Installatie Sneek, Sikma Baderie Sneek en Damstra Transport & Logistiek Driesum.

Dekker Struik Installatietechniek is actief als totaal elektrotechnisch en werktuigbouwkundig installateur. Met een vestiging in Groningen en Assen is het bedrijf vertegenwoordigd in Noord-Nederland. Dekker Struik Installatietechniek is in 2008 ontstaan uit een fusie van Technisch Bureau Dekker B.V. en Installatiebedrijf Struik B.V. Nu, bijna 16 jaar later, sluiten ze zich aan bij de Koninklijke Damstra Installatiegroep. Deze uitbreiding ondersteunt de ambitie om de dekking in de noordelijke provincies verder uit te breiden.

Ferry Dekker en John Struik, de huidige eigenaren van Dekker Struik vertellen: “Dekker Struik Installatietechniek opereert succesvol en om deze successen te waarborgen, is een voortdurende ontwikkeling essentieel. Met dit in het achterhoofd, zijn wij op zoek gegaan naar de meest geschikte overname kandidaat voor Dekker Struik Installatietechniek en haar medewerkers. Wij zijn blij te kunnen melden dat wij
Koninklijke Damstra Installatiegroep hierin hebben gevonden. Als familiebedrijf met een rijke historie van 114 jaar sluiten zij naadloos aan bij onze (kern)waarden.” De naam Dekker Struik Installatietechniek zal onder de Damstra Installatiegroep gehandhaafd blijven. Ferry Dekker en John Struik blijven betrokken bij het bedrijf als projectleiders. Jan Willem Siepelinga zal naast zijn rol als vestigingsleider van Damstra Service & Onderhoud Groningen ook de rol van vestigingsleider bij Dekker Struik Installatietechniek op zich nemen.

Auteur: Redactie RTV NOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 07:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 07:00 - 09:00
    De moarnsshow
    Overzicht van nieuwsreportages & weerbericht en hoofdpunten van het nieuws.
  • 09:00 - 18:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 18:00 - 19:00
    Lytse Klankjes
    Jikke Wiersma
  • 19:00 - 21:00
    Leafde foar Muzyk
    Klaske Ferwerda
  • 21:00 - 23:00
    De Smachtwacht
    Mark en Frank Spijkers
  • 23:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden?