Online kleurlenzen bestellen, appeltje eitje! · Foto('s): Pexels
  Pexels
RECLAME

Online kleurlenzen bestellen, appeltje eitje!

dinsdag 01 februari 2022

LEEUWARDEN – Gemak dient de mens! Hoe fijn is het dat tegenwoordig zo’n beetje alles online geregeld kan worden? Of het nou gaat om financiën, een bank kopen, vakanties vergelijken of in dit geval, kleurlenzen aanschaffen. Het is allemaal mogelijk! 

Wat je moet weten over kleurlenzen?

Eerst even wat basisinformatie op een rijtje. Kleurlenzen zijn verkrijgbaar in zowel lenzen op sterkte als lenzen zonder sterkte. Het maakt dus niet uit of je normaal lens- of brildragend bent, dit product is voor iedereen geschikt. Heb je een plus- of minsterkte? Ook dat is mogelijk en zeer gemakkelijk te regelen! Je kan kleurlenzen in twee typen lenzen onderverdelen; ondoorzichtige kleurlenzen en transparante kleurlenzen. Transparante kleurlenzen zijn de meest natuurlijke en subtiele van de twee. Ze versterken je natuurlijke oogkleur en geven net die extra dimensie die je zoekt. Ondoorzichtige kleurlenzen zijn, zoals het woord al zegt, ondoorzichtig. De kleur van de lens valt compleet over je eigen oogkleur heen. Je kan bij deze lenzen goed spelen met kleuren die anders zijn dan je eigen oogkleur. Mensen kiezen ook vaak voor dit type lenzen als ze een feest of evenement hebben.

Daglenzen of maandlenzen

De keuze voor daglenzen of maandlenzen hangt vooral af van jouw draagpatroon. Verwacht of weet je dat je de kleurlenzen dagelijks zal dragen, dan zijn maandlenzen wellicht de beste keuze voor jou. Draag je ze sporadischer of enkel op feesten en partijen, dan raden we de daglenzen aan. Het is altijd verstandig de prijzen te vergelijken met het aantal dagen per maand dat je ze wilt gaan dragen. Zo maak je gemakkelijker een keuze tussen dag- of maandlenzen. 

Waarom online?

Het fijne van online bestellen versus naar een opticien gaan zit ‘m vooral in het feit dat je niet gebonden bent aan tijd en locatie. Jij bepaalt wanneer je even tussendoor in een paar minuten lenzen bestellen kan. Je hoeft niet naar een winkel, je hoeft geen afspraak te maken en je hoeft niet terug om de lenzen op te halen. En niet geheel onbelangrijk, je bespaart een hoop geld!

Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.
RECLAME
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 07:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 07:00 - 09:00
    De moarnsshow
    Overzicht van nieuwsreportages & weerbericht en hoofdpunten van het nieuws.
  • 09:00 - 19:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 19:00 - 21:00
    Gospel Time
    Tjerkje Broersma
  • 21:00 - 23:00
    Wat Draaie Menu
    Martin van der Velde
  • 23:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden?