Nominatie(s) van Outperforming onder de loep · Foto('s): Pexels
  Pexels
RECLAME

Nominatie(s) van Outperforming onder de loep

woensdag 15 december 2021

LEEUWARDEN – Tegenwoordig zijn er verschillende online marketing bureaus waar je terecht kan om je zichtbaarheid op Google beter te maken. Daarnaast zijn er ook andere diensten die een online marketing bureau je kan aanbieden. Vooral als je een onderneming hebt die veelal online opereert heb je veel aan zo een bureau. Daarom is het altijd goed om op zoek te gaan naar een online marketing bureau dat je daadwerkelijk kan bijstaan en ervoor zorgt dat je profijt hebt aan hun diensten. Immers, het aantrekken van een online marketing kan gezien worden als een investering die zijn vruchten moet afwerpen. Om de beste online marketing bureaus te belonen voor hun uitzonderlijke prestatie, is er zoiets als de Dutch Search Awards.

De Dutch Search Awards 2021

Zoals eerder aangegeven is de Dutch Search Awards een organisatie die agencies, merken, professionals en ontwikkelaars van tools en software belonen voor hun buitengewone prestaties. De beoordeling  gaat op een unieke manier aan toe. Om in de prijzen te vallen moet er een case ingezonden worden. De verschillende categorieën waarvoor er een case gezonden kan worden zijn onder andere Search-categorieën, Best Of Digital, Software & Tooling en de bonus categorie. Alle inzendingen doen automatisch mee met de Excellence Awards. Dit omdat het publiek een doorslaggevende stem heeft. Voor wat betreft de andere categorieën worden er vakjury’s ingezet om daarover een oordeel te vellen. Voor dit jaar is het bureau Outperforming 3x genomineerd om voor de Dutch Search Awards. Van de drie nominaties zijn er twee nominaties die een nummer 1 waardering hebben gekregen. Een in de categorie Beste SEO B2B campagne en een als beste Nieuwkomer van 2021. Genoeg redenen om een kijkje te nemen op de website van Outperforming Consultancy en de feeling te krijgen over hun kernwaarden. 

Outperforming Consultancy 

Als we even de tijd nemen om op zoek te gaan naar wat de term Outperforming inhoudt, dan krijgen we als resultaat te zien iets in de richting van: “Beter presteren dan” of “Beter dan”. In ieder geval kunnen we aan de hand van de naamgeving ervan uitgaan dat online marketing Bureau Outperforming, het beter wil doen dan zijn concurrent. Zoals te zien is op de website van Outperforming Consultancy hebben er al veel bedrijven geprofiteerd van hun expertise. Om er enkele  te noemen: Riverdale, DEPT, de Splenter schoenen en Discounter.nl. Op de website van Outperforming wordt ook duidelijk met welke bril er naar online marketing wordt gekeken. De rode draad hierbij is dat ze de online zichtbaarheid van hun klanten constant willen laten groeien, waarbij de juiste strategie van belang is. Wanneer je in het bezit bent van een website wil je per slot van rekening dat er zoveel mogelijk bezoekers langskomen. Bij Outperforming kun je kiezen uit verschillende diensten zoals zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, social media marketing en marketplace marketing. 

Het team van Outperforming

Het team van Outperforming bestaat uit drie gedreven persoonlijkheden. Een van de teamleden is Floris Wulffele. Het trackrecord van Floris behelst het binnenhalen van 5 (inter)nationale awards bij zijn oude werkgever Dept in de hoedanigheid als e-commerce consultant. Daarnaast heb je Wouter van Dijk die de stap genomen heeft om zijn IT-bedrijf te verkopen. In de positie van mede-eigenaar heeft hij een doorslaggevende rol gespeeld om het bedrijf te laten groeien tot een personeelsbestand van 100 medewerkers. En als laatst heb je Kim Schouten die recent is aangeschoven als leergierige online marketeer. Dit zijn de drie gezichten die achter de schermen van Outperforming Consultancy die hard hun best doen om Outperforming zoveel mogelijk te laten uitblinken. Misschien wel terecht om te stellen dat het tot zover wel lukt als we kijken naar het feit dat Outperforming tot 3x toe is genomineerd voor de Dutch Search Awards. 

Wat wordt het?

Zoals eerder aangegeven is Outperforming niet 2, maar liefst 3x genomineerd voor de Dutch Search Awards. Dit geeft wel aan dat er potentie zit in het concept van Outperforming. De Awards worden aanstaande 9 december 2021 uitgereikt en dan zal het duidelijk zijn wat het geworden is voor Outperforming. Wat het ook mag worden, er kan nu al gesteld worden dat dit bureau behoort tot een van de gerenommeerde online marketing bureaus van Nederland. Want laten we wel wezen, je wordt niet voor de lol tot 3x toe genomineerd voor de Dutch Search Awards. Iedereen die op zoek is naar een online marketing bureau moet de garantie hebben dat zo een bureau zijn of haar belangen op een subtiele manier kan behartigen. Het maakt dan niet uit als je je restaurant wil promoten, je nog meer webshop artikelen wilt verkopen of bijvoorbeeld gewoon meer uit social media marketing wil halen. 

Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.
RECLAME
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 07:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 07:00 - 09:00
    De moarnsshow
    Overzicht van nieuwsreportages & weerbericht en hoofdpunten van het nieuws.
  • 09:00 - 17:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 17:00 - 18:00
    Ouwe Meuk
    Leo Smidt
  • 18:00 - 19:00
    Willem yn 'e Jûn
    Willem Mulder
  • 19:00 - 20:00
    Fryslân Fan
    Jaap van der Laan
  • 20:00 - 21:00
    Werom yn de tiid
    Sietse Weistra
  • 21:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden?