Netwerkevenement TEL alternatief voor Bedrijven Contactdagen

woensdag 16 januari 2013

Het nieuws over het niet doorgaan van de Bedrijven Contactdagen is nauwelijks verstomd, of WTC Expo onthult de details over hét nieuwe netwerkevenement voor zakelijk Noord-Nederland. Het nieuwe netwerkevenement TEL, hetgeen staat voor Trade Experience Leeuwarden, wordt georganiseerd op dinsdag 26 en woensdag 27 maart 2013. Dit alles onder het motto:  “TEL mee in zakelijk Noord Nederland”.

De doelstelling van TEL is helder: TEL is na het wegvallen van de Bedrijven Contactdagen hét zakelijk platform voor Noord Nederland, waar elkaar ontmoeten, inspireren en zakendoen centraal staan. Ondernemers, overheden, onderwijs- en zorginstellingen kunnen hier efficiënt hun organisaties onder de aandacht brengen en hun relatienetwerk onderhouden en promoten. En niet te vergeten in deze tijd: new business genereren.

Laagdrempelig
De formule van TEL zal in deze eerste editie vanwege de korte voorbereidingstijd niet drastisch afwijken van andere netwerkbeurzen. Wel zal TEL de komende jaren meer gaan aansluiten op de moderne vormen van communicatie. Kortom, voldoende plannen. Maar toch hebben we ook nu al een andere netwerkmethode gevonden, om bezoekers op de juiste wijze met elkaar in contact te brengen. Onze branchegerichte aanpak geeft een frisse nieuwe impuls aan efficiënt netwerken. Zo zijn er speciale themapleinen rond Facilitair, Vitaal in bedrijf, Financieel of Marketing & Communicatie. Thema’s waarin veel ambitieuze ondernemers uit Noord-Nederland zich herkennen.

Gemeentepleinen
De Gemeentepleinen, de regionale pleinen door en voor gemeenten, zien we terug van de Bedrijven Contactdagen. Hier tonen gemeenten aan hun collega’s en bezoekers innovatieve oplossingen uit hun organisatie. Met daar omheen bedrijven uit de betreffende regio. Deze pleinen zijn de plek om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Op de pleinen worden allerlei activiteiten georganiseerd.

Locatie
TEL vindt plaats op dinsdag 26 en woensdag 27 maart 2013 in de Saksenhal, Frankenhal en Passage van het hypermoderne WTC Expo evenementencomplex te Leeuwarden. Beide dagen is TEL geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Het uitgebreide workshopprogramma wordt dagelijks verspreid over 4 rondes neergezet in het congrescentrum.

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 07:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 07:00 - 09:00
    De moarnsshow
    Overzicht van nieuwsreportages & weerbericht en hoofdpunten van het nieuws.
  • 09:00 - 19:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 19:00 - 21:00
    Gospel Time
    Tjerkje Broersma
  • 21:00 - 23:00
    Wat Draaie Menu
    Martin van der Velde
  • 23:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden?