Invicta/Frigro1 verliest punten in Houtigehage · Foto('s): RTV NOF
  RTV NOF

Invicta/Frigro1 verliest punten in Houtigehage

zondag 14 januari 2024

HOUTIGEHAGE – Zaterdag 13 januari stond de eerste competitiewedstrijd in het nieuwe jaar op het programma voor de Invictenaren. Invicta/Frigro mocht het deze keer opnemen tegen DOW/TFS/WêzHandich 1 in sporthal de Dûnoard in Houtigehage. De wedstrijd stond die avond onder leiding van A. Postma, die om 20:20 uur het startsein gaf voor de wedstrijd.

De Oranjehemden begonnen moeizaam aan de wedstrijd, wisten jammer genoeg na mooie kansen de korf te weinig te vinden. Daarentegen wist de tegenstander wel de korf te vinden en zo was de stand na 14 minuten spelen 7-2 in het voordeel van DOW/TFS/WêzHandich 1. Maar de Oranjehemden bleven strijden en begonnen mee te scoren doormiddel van goeie doelpunten en brachten de stand naar 14-9. Wat tevens ook de ruststand was.

Invicta/Frigro 1 ging met goede moed, ondanks de achterstand, de rust in. De aanvallen waren goed en verdedigend had de Pruttelpot-Formatie het beter op orde. Zo begonnen de Oranjehemden dan ook aan de 2e helft, vol goede moed! Maar jammer genoeg scoorde DOW/TFS/WêzHandich 1 gemakkelijk de doelpunten en hielden ze het verdedigend goed dicht waardoor de Invictenaren weinig tot scoren kwamen.

Zo was de stand na 18 minuten spelen in de 2e helft 22-13. Coach Johan probeerde nog een andere tactiek door spelers van vak te wisselen maar helaas mocht dit niet baten. Invicta/Frigro 1 heeft er nog alles aangedaan in de hoop de punten mee te kunnen nemen naar Kollum. Maar helaas na 50 minuten zuivere speeltijd is de wedstrijd geëindigd in een stand van 24-14 in het voordeel van DOW/TFS/WêzHandich 1.

Graag willen wij het publiek bedanken voor jullie support! Volgende week speelt de selectie van Invicta/Frigro thuis in de van der Bijhal in Kollum tegen de Flamingo’s uit Buitenpost.  Iedereen is van harte welkom om de selectie te komen supporten!

Auteur: Redactie RTV NOF Sake Beerstra

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 08:00
  • 08:00 - 10:00
  • 10:00 - 12:00
  • 12:00 - 14:00
  • 14:00 - 18:00
  • 18:00 - 20:00