In Friesland wonen? 4x tips voor het vinden van een verhuisbedrijf  · Foto('s): 
RECLAME

In Friesland wonen? 4x tips voor het vinden van een verhuisbedrijf 

donderdag 17 november 2022

LEEUWARDEN – Verhuis je binnenkort vanaf een andere provincie naar Friesland of woon je hier al maar heb je een nieuwe woning gevonden? Dan is het slim om zo snel mogelijk te beginnen met het voorbereiden van je verhuizing. Het inschakelen van de hulp van een verhuisbedrijf kan hier een belangrijk onderdeel van zijn. Van verhuisbedrijven in Groningen tot verhuisbedrijven in je eigen regio: je vindt het tegenwoordig overal. Bij het kiezen van een verhuisbedrijf is het echter wel belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Hoe je een goed bedrijf uitkiest om mee samen te werken? Wij zetten vier tips op een rij.

Vergelijk offertes van verschillende verhuisbedrijven

Om een geschikt verhuisbedrijf te vinden waar je jezelf goed bij voelt, is het slim om offertes van meerdere verhuisbedrijven in jouw regio te vergelijken. Door meerdere offertes op te vragen kom je erachter wat een bedrijf jou te bieden heeft en voor welke prijs. Zo is het makkelijk om een bedrijf te vinden dat binnen je budget en bij je wensen past.

Lees reviews van andere klanten

Als je investeert in een verhuisbedrijf om jouw spullen veilig en snel van A naar B te verhuizen, dan wil je natuurlijk wel dat je een goede service krijgt. Om erachter te komen of verhuizers aan je verwachtingen voldoen, is het handig om vooraf eerst reviews van verschillende bedrijven te lezen. Door reviews te lezen kom je erachter wat andere klanten te zeggen hebben. Je leest hier meer over bijvoorbeeld de service, snelheid en of er veilig gewerkt wordt of niet.

Lees de voorwaarden

Heb je een bepaald verhuisbedrijf op het oog? Om ervoor te zorgen dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan, is het slim om de voorwaarden te lezen. Zo weet je waar je aan toe bent en worden misverstanden voorkomen. Vooral de voorwaarden rondom het verzekerde bedrag bij schade en of er een eigen risico gerekend wordt zijn belangrijk. Daarnaast is het goed om te weten welke spullen allemaal verzekerd zijn.

Kies voor een erkend verhuisbedrijf

In Nederland vind je zowel erkende als niet-erkende verhuisbedrijven. Om vervelende situaties te voorkomen is het beter om te kiezen voor een erkend verhuisbedrijf. Deze bedrijven zijn aangesloten bij de brancheorganisatie voor Erkende Verhuizers. Hoewel je hier vaak wat meer voor betaalt, biedt het je wel zekerheid. Bedrijven die zijn aangesloten bij deze organisatie werken onder dezelfde voorwaarden, bieden garantie en rekenen geen eigen risico. Daarnaast zijn er duidelijke regels over wat verzekerd is.

Deze tips hierboven helpen je erbij om een goed verhuisbedrijf uit te kiezen. Hoe beter het verhuisbedrijf is, hoe groter de kans dat jouw verhuizing straks soepel verloopt. Je spullen worden veilig van A naar B verhuisd en je profiteert van de kennis en ervaring van professionele verhuizers. Dit biedt veel vertrouwen en daarnaast bespaart het jou nog eens tijd en moeite ook wanneer je kiest voor de professionele hulp van verhuizers.

Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.
RECLAME
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 08:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 08:00 - 09:00
    Goed Gestemd
    Oebele en Sia Vries
  • 09:00 - 11:00
    Tsjerke-tsjinst
    Dienst uit de streek
  • 11:00 - 12:00
    Capriccio
    Haite Schukking
  • 12:00 - 14:00
    Blasmusik im Herzen
    Durk en Annelies
  • 14:00 - 17:00
    Rûnwei Sport
    Live verslag van sport uit de streek
  • 17:00 - 18:00
    Geloven en Beleven
    Harry Nienhuis
  • 18:00 - 19:00
    Wâldklanken
    Harry Nienhuis
  • 19:00 - 21:00
    RTV Metalcafé
    Marcus en Jitse
  • 21:00 - 22:00
    Met de voet tussen de deur
    Martin van der Velde
  • 22:00 - 00:00
    New Age
    Kees Haremaker
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden?