Gym Academy Dokkum springt met en door Vitaleer de toekomst tegemoet! · Foto('s): Vitaleer
  Vitaleer

Gym Academy Dokkum springt met en door Vitaleer de toekomst tegemoet!

dinsdag 01 februari 2022

DOKKUM/DAMWÂLD – GYM Academy is vanaf oktober 2021 actief in Dokkum en omstreken. Vanuit de visie “Sport en gezondheid voor iedereen!” worden er sportactiviteiten aangeboden voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Voor deze sportlessen maakt GYM Academy gebruik van sportlocaties in Dokkum en Damwâld. Deels gebruikt de groep eigen materialen en andere materialen zijn al aanwezig in de sporthal. Voor het veilig aanleren van technieken en optimaal plezier beleven was er begonnen met het inzamelen van geld voor een eigen airtrack. De leden hebben d.m.v. een doneeractie, oliebollen en de grote clubactie geld ingezameld. De klapper voor de aanschaf van de airtrack kwam van een collega sportorganisatie ‘Vitaleer’ uit Dokkum met eenzelfde visie op bewegen; “Vitaleren door samen te werken!“

Vitaleer is een vitaliteitsbedrijf met één doel: Iedereen te laten vitaleren. Zij doen dit niet alleen vanuit hun eigen aanbod, maar zoeken ook samenwerking met verenigingen die hun leden ook laten vitaleren. Deze samenwerking hebben ze nu ook met de trainers en sporters van GYM Academy gevonden. Ze hebben hun verantwoordelijkheid genomen om de sporters van GYM een kans te geven optimaal te vitaleren door een fantastische schenking te doen.

Met deze royale schenking is één van de dromen van de sporters van GYM Academy in vervulling gegaan; een airtrack van 15m en 30 cm dik. Een prachtige basis voor de springgroepen, acroteams en andere sporters van de vereniging.

Er is een prachtige samenwerking ontstaan met de focus op een sterke toekomst samen. Want vitaleren is niet alleen voor nu, maar werkt pro-actief voor de rest van je leven! Dus gaan ook GYM leden een prachtige beweegtoekomst tegemoet dankzij Vitaleer.

Op de foto een deel van GYM sporters samen met Suzanne de Beer en Wilma Schouwstra van Gym Academy en Christiaan Visser van Vitaleer.

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 07:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 07:00 - 09:00
    De moarnsshow
    Overzicht van nieuwsreportages & weerbericht en hoofdpunten van het nieuws.
  • 09:00 - 17:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 17:00 - 18:00
    Ouwe Meuk
    Leo Smidt
  • 18:00 - 19:00
    Willem yn 'e Jûn
    Willem Mulder
  • 19:00 - 20:00
    Fryslân Fan
    Jaap van der Laan
  • 20:00 - 21:00
    Werom yn de tiid
    Sietse Weistra
  • 21:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden?