Gosse van der Meer wint strijd om titel ‘Sporttalent van het jaar’ · Foto('s): Lisanne van der Ploeg
  Lisanne van der Ploeg

Gosse van der Meer wint strijd om titel ‘Sporttalent van het jaar’

vrijdag 11 december 2015

De categorie Sporttalent van het jaar is voor jonge sporters uit de regio die bijzondere prestaties hebben geleverd. Om te slagen is alleen talent niet voldoende, deze sporters werken keihard en verdienen waardering voor hun prestaties.

Albert Heijn Dokkum sponsort de categorie Sporttalent van het jaar. Dé supermarkt van Dokkum streeft naar gastvrijheid en heeft een ruim assortiment met vele Bonus-aanbiedingen. Daarnaast is er ûs eigen assortiment en ûs eigen aanbiedingen. Een logische keus dus om ûs eigen talenten te sponsoren.

Tijdens de Sport- en ondernemingsverkiezing in de Old Dutch is Gosse van der Meer verkozen tot ‘Sporttalent van het jaar 2015’! De twintigjarige Gosse is afkomstig uit Surhuizum, is zeer gedreven en leeft voor zijn sport. Afgelopen zomer won hij bij de beloftes een mountainbikewedstrijd in het Duitse Pracht. Hij daverde met 67 kilometer per uur naar beneden in een geklokte downhill. Daarnaast boekt Gosse ook goede resultaten in het veldrijden. Hij werd afgelopen januari zesde bij de beloftes op het NK Veldrijden in Veldhoven. Gosse was erg verrast toen hij de prijs in ontvangst mocht nemen. ’Iedereen is goed in zijn of haar sport, Anna Griet of Jacob hadden net zo goed kunnen winnen’ zei Gosse.

Naast Gosse van der Meer waren ook dressuur rijdster Anna Griet Pompstra en zwemmer Jacob de Roos genomineerd. Anna Griet Pompstra is Fries kampioen in de klasse B geworden met haar Friese merrie Imke W.D. in Harich. Vervolgens werd ze derde op de Nederlandse kampioenschappen. Jacob de Roos werd meervoudig kampioen bij de Nederlandse jeugdkampioenschappen en zwom daarnaast afgelopen jaar diverse Friese records.

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 07:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 07:00 - 09:00
    De moarnsshow
    Overzicht van nieuwsreportages & weerbericht en hoofdpunten van het nieuws.
  • 09:00 - 17:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 17:00 - 19:00
    Hitz op Tongersdei
    Sjoerd Gjalt de Vries
  • 19:00 - 20:00
    Jazz Go Blue
    Gert Nitters
  • 20:00 - 21:00
    Country Trail
    Albert de Vries
  • 21:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden?