DTL verliest thuiswedstrijd tegen Club Brothers · Foto('s):

DTL verliest thuiswedstrijd tegen Club Brothers

zondag 17 april 2016

Zaterdag speelde DTL thuis tegen de Club Brothers uit Groningen. DTL heeft tot nu toe nog geen punten behaald in de tweede helft van het veldseizoen. Helaas heeft DTL hier zaterdag geen verandering in kunnen brengen.

DTL begon, in tegenstelling tot de vorige wedstrijden, goed aan de wedstrijd. De dames begonnen veelbelovend aan de wedstrijd door meteen hun eerste schot te benutten. De stand werd in korte tijd gelijk getrokken naar 4-4.  Net zoals in de vorige wedstrijden bleven de doelpunten uit na nummer 4 op het scorebord. Er werden goede aanvallen opgezet, maar door snel bal verslies was er weinig tijd om uit te lopen. Ook de tegenstanders hadden moeite om te scoren, maar had hier toch net iets minder moeite mee dan DTL. Ruststand 6-8.

De tweede helft begon in tegenstelling tot de eerste helft niet veelbelovend. Het aanvalsvak had moeite met de verdedigingstactiek van de Club Brothers, waardoor er weinig tot geen doelpunten vielen voor DTL. De club Brothers wisten uit te lopen naar 7-13. Het vertrouwen van DTL ebde langzamerhand de tweede helft weg, doordat de aanvallen moeizaam verliepen.

Het verdedigingsvak had lange tijd de verdediging goed op orde,  maar helaas kon het aanvalsvak hier niet snel genoeg van profiteren. In de tweede helft heeft DTL nog 5 keer kunnen scoren en verloor de wedstrijd met 11-18. Volgende week hopen ze weer op een stukje vooruitgang. Volgende week speelt DTL tegen Vitesse.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00