De beste relaxstoel vind je in de showroom · Foto('s): 
RECLAME

De beste relaxstoel vind je in de showroom

dinsdag 14 december 2021

LEEUWARDEN – Relaxstoelen en -banken zitten heerlijk! Ze zien er bovendien schitterend uit. Gun jezelf de luxe van een op maat gemaakt exemplaar. Vooral nu we in de winter weer veel binnen zitten, is wat extra zitcomfort zo gek nog niet. De beste plek om een comfortabel zitmeubel te vinden is de showroom. Tegen een proefzit met persoonlijk advies kan eindeloos rondspeuren op internet namelijk niet op. Om de hoek bij Easysit Burgum hebben ze een grote collectie met prachtige relaxfauteuils en comfortbanken. Hier heb je volop gelegenheid om verschillende modellen te bekijken en uit te proberen. De deskundige medewerkers helpen je graag bij het maken van een keuze.

Ga voor kwaliteit

Bij de aanschaf van een relaxbank of -stoel is het essentieel dat je voor een goede kwaliteit gaat. Je wilt immers graag zo lang mogelijk genieten van je nieuwe aankoop. Het is dus belangrijk dat je let op de kwaliteit van de materialen en de techniek. Zo is het aan te raden om goed naar de vering, de bekleding en de afwerking te kijken. Een comfortabele bank heeft bijvoorbeeld vering in zowel de zitting als de rugleuning. Voor de bekleding is het raadzaam te letten op de dikte van de stof of het leer. Besteed hierbij ook even aandacht aan de afwerking van het naaiwerk. Het zou namelijk zonde zijn als er al gauw rafels aan de bekleding ontstaan. Vervolgens is het slim om de bediening van het zitmeubel goed te testen. Deze moet eenvoudig zijn en soepel werken.

Comfort en design gaan samen

De nieuwste relaxstoelen en comfortbanken hebben een mooi design. Ze zijn leverbaar in vele stijlen, van klassiek tot modern. Voor iedere woonwens is er een geschikt model leverbaar. Het grootste comfort bereik je met een relaxstoel of -bank die op maat gemaakt is. Hierbij zijn de zithoogte, de zitdiepte en zithoek helemaal op jouw lijf afgestemd. Samen met een adviseur kies je de juiste maat. Deze helpt je ook bij het bepalen van de overige kenmerken, zoals de kleur, de bekleding en de bediening. Bij een relaxstoel heb je bijvoorbeeld ook de optie om er een draaistoel van te laten maken.

Relaxbanken voor elk interieur

Jong en oud kunnen veel plezier beleven aan een verstelbare relaxbank. Gelukkig passen de nieuwste designs in ieder interieur. Je kunt de mooiste combinaties maken met de overige meubels in je woning. Uiteraard is het ook mogelijk de vormgeving te laten matchen met die van je relaxfauteuil. Comfortbanken zijn leverbaar in diverse breedtes. Dankzij de speciale relaxfunctie kun je heerlijk met de voeten languit zitten. Je hebt hiervoor dus geen los voetenbankje meer nodig. Dit scheelt een boel ruimte. Het systeem dat je voeten omhoog brengt werkt heel eenvoudig en is netjes in het ontwerp van de bank verwerkt. In plaats van een standaardopstelling kun je overigens ook voor een hoekbank kiezen. Hierbij bepaal je zelf hoe groot deze wordt en hoe je de elementen in jouw woonkamer neerzet.

Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.
RECLAME
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 07:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 07:00 - 09:00
    De moarnsshow
    Overzicht van nieuwsreportages & weerbericht en hoofdpunten van het nieuws.
  • 09:00 - 17:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 17:00 - 18:00
    Ouwe Meuk
    Leo Smidt
  • 18:00 - 19:00
    Willem yn 'e Jûn
    Willem Mulder
  • 19:00 - 20:00
    Fryslân Fan
    Jaap van der Laan
  • 20:00 - 21:00
    Werom yn de tiid
    Sietse Weistra
  • 21:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden?