5x belangrijke dingen die je als bruid moet testen voor de bruiloft · Foto('s): 
RECLAME

5x belangrijke dingen die je als bruid moet testen voor de bruiloft

maandag 13 december 2021

LEEUWARDEN – Ben jij net verloofd en gaat de planning van de bruiloft binnenkort van start? Dan zal je zien dat er een hoop op jou en je partner af komt. Het plannen van een bruiloft doe je niet even zomaar, zeker niet als je alles tot in detail perfect geregeld wilt hebben. Het zoeken van trouwlocaties in Groningen, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam of heel ergens anders, het samenstellen van de gastenlijst, het kiezen van een trouwdatum en ga zo maar door. Als bruid zijn er echter nog een aantal belangrijke dingen die handig zijn om te testen voordat de bruiloft plaatsvindt. Benieuwd welke dingen dit zijn? Lees snel verder, wij zetten er vijf voor je op een rij.

De trouwjurk

Wat je zeker voor de grote dag nog even moet testen, is het passen van de trouwjurk. Het is namelijk goed mogelijk dat er best een lange tijd zit tussen de aankoop van jouw trouwjurk en de dag van de bruiloft. Het wordt namelijk aangeraden om de trouwjurk al ruim van tevoren te passen en te kopen, aangezien het zo kan zijn dat het een lange levertijd heeft. Het is dus best mogelijk dat de jurk niet meer precies hetzelfde zit als toen je deze voor het eerst ging passen. Misschien is de jurk wel een paar centimeter te klein of te groot geworden. Door dit te testen van tevoren, is er nog tijd om dit aan te passen. Doe dit het liefst een paar weken van tevoren, zodat het niet allemaal last-minute moet gebeuren. Door jouw trouwjurk nog even goed te passen van tevoren, weet je zeker dat jouw trouwjurk op de grote dag perfect zit!

 Bruidskapsel

Wat belangrijk is om te doen, is het testen van je kapsel. Je kunt er namelijk niet maar blindelings vanuit gaan dat de haarspecialist op de grote dag jouw ideale kapsel kan maken. Het is daarom goed om dit van tevoren goed te testen, zodat je echt goed kunt kijken wat je wel en niet mooi vindt en wat definitief jouw bruidskapsel moet worden. Zo kom je op de grote dag zelf niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Make-up

Niet alleen is het belangrijk om je bruidskapsel te testen, dit geldt ook voor de make-up. Als bruid hoop je natuurlijk dat jouw make-up er op de dag van de bruiloft perfect uitziet. Des te belangrijker is het dus dat je van tevoren even gaat testen wat je wel en niet wilt. Maak een afspraak voor proef make-up. Zo weet je goed hoe dit eruit komt te zien en heb je nog tijd om aanpassingen te doen.

Accessoires

Wat je als bruid ook zeker nog even kunt testen, zijn de bruidsaccessoires. De kans is groot dat je dit ook al vrij tijdig uitzoekt, misschien wel in combinatie met je trouwjurk. Ga dus even voor de bruiloft nog kijken of je hier nog steeds helemaal tevreden mee bent of dat je misschien wat minder of zelfs meer accessoires wilt op de bruiloft. Door dit te testen kun jij jouw bruidslook helemaal af maken en weet je zeker dat jij in de spotlights staat op de dag van de bruiloft.

Het menu

Dit kun je natuurlijk in samenwerking met je partner doen: het testen van je menu. De catering speelt een grote rol op jullie grote dag, dus het is belangrijk dat jullie hier tevreden mee zijn. Als je een menu hebt gekozen, zorg er dan voor dat er een proefsessie wordt ingepland. Zo kun je bepalen of het naar wens is of dat je liever voor een andere cateraar gaat.

Naast het zoeken naar populaire steden om in te trouwen, het samenstellen van de gastenlijst, het kiezen van de trouwdatum en de overige onderdelen van de bruiloftsplanning, is het dus ook als bruid belangrijk dat je een aantal dingen test van tevoren. Door goed te testen van tevoren is het nog mogelijk om eventueel aanpassingen te doen. Zo weet je zeker dat alles op de grote dag tot in detail goed geregeld is!

Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.
RECLAME
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 07:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 07:00 - 09:00
    De moarnsshow
    Overzicht van nieuwsreportages & weerbericht en hoofdpunten van het nieuws.
  • 09:00 - 17:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 17:00 - 18:00
    Ouwe Meuk
    Leo Smidt
  • 18:00 - 19:00
    Willem yn 'e Jûn
    Willem Mulder
  • 19:00 - 20:00
    Fryslân Fan
    Jaap van der Laan
  • 20:00 - 21:00
    Werom yn de tiid
    Sietse Weistra
  • 21:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden?