5 leuke manieren waarom je een tuinhuisje kunt gebruiken · Foto('s): Pexels
  Pexels
RECLAME

5 leuke manieren waarom je een tuinhuisje kunt gebruiken

vrijdag 18 november 2022

LEEUWARDEN – Staat de aanschaf van een leuk tuinhuisje op de planning? Dan is dit artikel voor jou! Bij Lugarde kun je terecht voor enorm leuke tuinhuisjes in ieder formaat! Tuinhuisjes dragen niet alleen bij aan de uitstraling van een tuin, maar ze zijn ook nog eens erg praktisch. De mogelijkheden waarop je een tuinhuisje kunt gebruiken zijn eindeloos. Lees snel verder.

Maak een game room

Ieder kind vindt het fijn om een eigen plekje te hebben. Een tuinhuisje biedt hier dan ook de perfecte uitkomst voor! Je kunt de ruimte leuk inrichten met allerlei verschillende games en spelletjes. Als je liever hebt dat kinderen zich niet veel bezig houden met computerspellen heb je de mogelijkheid om leuke bordspellen en kaartspellen. Daarnaast kun je ook een leuke plek maken waar de kinderen creatief kunnen zijn en kunnen knutselen. Als je kinderen wel van computerspelletjes houden, dan kun je een tuinhuisje omtoveren tot een fijne plek waar ze heerlijk kunnen gamen. Als volwassene kun je natuurlijk ook prima je tuinhuisje gebruiken als echte game room!

Creer een eigen spa

Wie houdt er niet van een dagje spa? Als je de ruimte hebt, kun je een kleine spa-retraite creëren aan huis. Je kunt een massagetafel of een massagestoel in het tuinhuisje zetten. Maak het gezellig met kaarsjes en leuke decoratie en creëer op deze manier een oase van rust. Je kunt er een goed boek lezen, mediteren of jezelf (of een partner) heerlijk in de watten leggen!

Een oefenruimte voor muziek

Bespeel je graag een instrument? Maak een muziekoefenruimte in jouw tuinhuisje. Zorg natuurlijk wel voor de nodige isolatie om omwonenden niet tot last te zijn. Ga zelf aan de slag of creëer een fijne plek voor de kinderen om heerlijk hun gang te kunnen gaan met hun instrumenten.

Een sportschool aan huis

Als je graag traint maar geen ruimte hebt voor een fitnessruimte thuis, maak dan een fitnessruimte in je tuinhuisje. Je hebt geen excuus meer om niet te gaan sporten. Je eigen sportschool is op loopafstand! 

Meer opbergruimte

Daarnaast kun je natuurlijk ook eens kijken naar leuke klassieke tuinhuisjes of blokhutten waarin je spullen op zou kunnen slaan. Bij gebrek aan een schuurtje zul je zelf ook wel merken dat een tuin er al snel rommelig uit kan zien. De fietsen, het tuingereedschap en het speelgoed van de kinderen zullen dagelijks door de tuin slingeren. Je kunt een tuinhuisje dan ook voor een praktisch doel gebruiken en hier alle ditjes en datjes in opslaan. Zo ziet je tuin er ten alle tijde goed uit!

Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.
RECLAME
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 08:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 08:00 - 09:00
    Goed Gestemd
    Oebele en Sia Vries
  • 09:00 - 11:00
    Tsjerke-tsjinst
    Dienst uit de streek
  • 11:00 - 12:00
    Capriccio
    Haite Schukking
  • 12:00 - 14:00
    Blasmusik im Herzen
    Durk en Annelies
  • 14:00 - 17:00
    Rûnwei Sport
    Live verslag van sport uit de streek
  • 17:00 - 18:00
    Geloven en Beleven
    Harry Nienhuis
  • 18:00 - 19:00
    Wâldklanken
    Harry Nienhuis
  • 19:00 - 21:00
    RTV Metalcafé
    Marcus en Jitse
  • 21:00 - 22:00
    Met de voet tussen de deur
    Martin van der Velde
  • 22:00 - 00:00
    New Age
    Kees Haremaker
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden?